Partioparaati 2017

Tervetuloa Lounais-Suomen Partiopiirin perinteiseen partioparaatiin 7.5.2017!

Paraatipäivänä tapaamme seikkailijoiden ja sudenpentujen kanssa kololla kello 10.30. Tarpojat ja sitä vanhemmat saapuvat kololle jo kello 10.00.Kololla järjestäydymme, kertaamme marssiin liittyviä ohjeita ja harjoittelemme marssia. Kololle on hyvä ottaa mukaan omia eväitä, sillä muuten päivästä tulee kovin rankka ilman ruokaa.

Paraatissa olisi hyvä olla päällä asianmukainen partioasu. Ohjeet partioasusta ja merkkien sijoittamisesta löytyvät kolon ilmoitustaululta. Huomaattehan, että paraatiin ei voi otta mukaan mitään mikä ei mahdu housun- tai partiopaidantaskuun.

Emme tiedä etukäteen marssijärjestystä, joten saattaa olla, että marssimme ensimmäisten joukossa tai aivan hännillä. Partioparaati päättyy viimeistään klo 16.15 Turun kaupunginteatterille. Täältä lapsia saa tulla hakemaan. Mikäli lapsi tulee bussilla takaisin kololle, suunnataan tästä bussille ja kololla ollaan viimeistään viiden jälkeen.

Tänä vuonna huudamme partioparaatissa pitkästä aikaa lippukunnan huudon. Harjoittele se jo hyvissä ajoin ennen paraatia! Huuto menee näin:

Sano T, sano A, sano L, sano I

Taitava, ahkera, lahjakas, ihana

TALI!

Vanhemmille:

Paraati alkaa kenttäjuhlalla klo 14.00 Tuomiokirkkotorilla, ja paraatimarssiin lähtevät ensimmäiset lippukunnat klo 14.30. Vanhemmat ovat erittäin tervetulleita seuraamaan marssia Tuomiokirkkotorille ja katujen varsille.

Ota paraatiin mukaan:

–     Partiopaita, jossa merkit ovat ajan tasalla

–     Tummat housut tai hame ja tummansiniset sukkahousut

–     Mustat kengät

–     Sudenpennuilla väiski, vartioikäisillä ja sitä vanhemmilla baretti

–     Vartioikäisillä pillinaru ja partiovyö

–     Kertakäyttöinen, taskuun mahtuva sadetakki

–     Eväitä kololla syötäväksi

–     Bussiraha (Lapset 1,5€/suunta tasarahana tai oma bussikortti)

–     Iloinen ja reipas mieli

 

Keväisin paraatiterveisin

Lippukunnanjohtaja

Tessi Rantanen

0504621856

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *